5 september 2016

Luanne Crijns Executives podcast aflevering 9

Luanne Crijns Executives podcast: Wat past echt bij mij? Dat is ook voor mij een bijzonder moeilijke beslissing. Hoe kom ik daarachter? Hoe doe ik dat? Luister mee naar mijn tips in deze podcast. Een belangrijke tip: maak beslissingen niet te snel! Laat de opties op je inwerken. De tijd helpt je met het maken […]

Luanne Crijns Executives podcast:

Wat past echt bij mij? Dat is ook voor mij een bijzonder moeilijke beslissing. Hoe kom ik daarachter? Hoe doe ik dat? Luister mee naar mijn tips in deze podcast.

Een belangrijke tip: maak beslissingen niet te snel! Laat de opties op je inwerken. De tijd helpt je met het maken van die beslissing. En de tijd helpt je met het vinden van het antwoord op ‘Wie ben ik?’.

Deze podcast hoort bij een reeks podcasts die ik de auto-reeks noem. Opgenomen om mijn (levens)lessen met jou te delen. Waar loop ik tegenaan in de zoektocht naar ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat past bij mij?’. Natuurlijk maak ik hierin voortdurend bruggen naar de businesswereld en de executive headhunters wereld.

Hoe breng je dat nou eigenlijk in balans: gevonden worden door headhunters voor precies die posities waar ook jij heel blij van wordt?

Ik vertel het je, volg mijn auto-reeks. Veel luisterplezier.

Stel jouw vraag aan mij

Laat mij weten, wat jij van mij wilt weten! Als ex-headhunter in de executive wereld, kan ik je veel vertellen over die wereld. Stel je vraag. Wat leeft er bij jou en waar heb jij hulp nodig? Wat wil je weten over de executive search wereld, over dit vak? Wat wil je weten over werkloos zijn en het vinden van een baan? Wat wil je weten over werk-life balance? En wie weet hoor je mijn antwoord terug op één van de aankomende podcasts.

Wat is een podcast?

Dit is een blog die hoort bij de Luanne Crijns Executive podcast. Wat is een podcast? In Amerika zeer bekend, in Nederland nog niet. Een podcast is een soort luisterfragment of radio. Een ingesproken tekst of interview die je kunt beluisteren. Via een mobiel werkt het (vind ik zelf) het fijnst: dan is het makkelijker om de podcast in delen te luisteren en soms even te pauzeren om later de draad weer op te pakken daar waar het interview gebleven is. Op mijn website vind je de te nemen stappen om de podcastapp te downloaden en je te abonneren.

De podcast-app & review

Je vindt de podcast app op jouw iPhone (paars icoon) of via de iTunes-store: podcast. Zoek vervolgens op Luanne Crijns Executives en tik op abonneren. Hierdoor mis je geen aflevering meer en luister je mee naar de mens achter de executives. Gewoon als het jou uitkomt (file, vakantie, tijdens sport).

Vind je het interessant? Deel deze blog dan door op het gewenste netwerkicoon te klikken. Ook zou ik het fijn vinden als je een review achter laat in iTunes.

iTunes – Luanne Crijns Executives podcast – review.

Veel luisterplezier!

© Luanne Crijns